Het Baken Nijkerk
Welkom

Welkom

Een basisschool waar je je thuis voelt
Een fijne plek, waar iedereen zich thuis voelt en waar het plezier in samen leren en spelen voorop staat. Zo laat Het Baken zich het best omschrijven. Een school waar alle kinderen uit Nijkerk en omgeving van harte welkom zijn.

Een school met karakter
De betekenis van de naam Het Baken staat voor de veilige, geborgen wijze waarop de school een kind begeleidt naar zijn toekomst. Dit doen wij in een krachtige pedagogische omgeving vanuit onze katholieke identiteit. Schoolbreed werken we met Taakspel waarbij we een taakgericht en prettig klassenklimaat bevorderen.
De katholieke identiteit blijkt uit de sfeer: de school hecht veel belang aan een positieve manier van omgaan met elkaar. Ook geven we levensbeschouwelijk onderwijs en houden we gezamenlijke vieringen in de school en de kerk.

De beste kansen voor uw kind
We gaan uit van wat een kind wél kan, in plaats van wat het niet kan. Een goede afstemming tussen leerkracht, kind en ouders is heel belangrijk en hier hechten we veel waarde aan. We kijken naar de specifieke onderwijsbehoefte van ieder kind en hebben ervaring met het begeleiden van kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong. 

Nieuwsgierig?
U bent van harte welkom op R.K. basisschool Het Baken. Maak gerust een afspraak voor een rondleiding en een kennismakingsgesprek.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Het Baken Nijkerk
Groenestraat 7
3861 CL Nijkerk
Bekijk op de kaart
[{"id":"820","name":"Bovenbouwlocatie","address":"Watergoorweg 44 TY","zipcode":"3861MA ","city":"Nijkerk","telephone":null,"email_address":null,"website":"https:\/\/goo.gl\/maps\/x143vBDv75G7nGV78","other_information":null,"latitude":"52.2269552","longitude":"5.4749953","tooltip":"<div class=\"mx_locator_map_item\"> <strong>Bovenbouwlocatie<\/strong><br \/> Watergoorweg 44 TY <br \/>3861MA Nijkerk <br \/><a href=\"https:\/\/goo.gl\/maps\/x143vBDv75G7nGV78\" target=\"_blank\">Route<\/a> <\/div>"},{"id":"819","name":"Onderbouwlocatie","address":"Groenestraat 7","zipcode":"3861CL","city":"Nijkerk","telephone":null,"email_address":null,"website":"https:\/\/goo.gl\/maps\/T5WCRx2oZJ8fdZsH8","other_information":null,"latitude":"52.2216353","longitude":"5.4820199","tooltip":"<div class=\"mx_locator_map_item\"> <strong>Onderbouwlocatie<\/strong><br \/> Groenestraat 7 <br \/>3861CL Nijkerk <br \/><a href=\"https:\/\/goo.gl\/maps\/T5WCRx2oZJ8fdZsH8\" target=\"_blank\">Route<\/a> <\/div>"}]