Het Baken Nijkerk
Opleidingsschool

Opleidingsschool

Het Baken is een aspirant-opleidingsschool: Dit betekent dat we een samenwerking hebben met Hogeschool Utrecht. Wij bieden diverse stageplaatsen aan en met plezier nodigen we studenten uit om bij ons op de werkplek te leren en ons team te komen versterken. Daarnaast hebben we ook plaatsen voor studenten van andere trajecten en eventueel andere Pedagogisch Academische scholen.

De begeleiding van studenten ligt in handen van praktijkopleiders en de cluster-schoolopleider, die bekend zijn met het competentiegericht opleiden en begeleiden. De schoolopleider begeleidt en coacht zowel studenten als hun praktijkopleiders.

Informatie over de mogelijkheden en beschikbaarheid van stageplaatsen voor pabo-studenten kan per mail worden verkregen bij de cluster-schoolopleider: Irene van den Hoogenband (i.vdhoogenband@kpoa.nl). Geef in het mailbericht duidelijk aan wat de vragen en wensen zijn. Vermeld het soort opleiding, welke fase, de gewenste bouw of groep, stagedag(en) en de periode waarvoor de stage gepland is. Met derde- en vierdejaars studenten voeren we een intakegesprek om te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Doe jij de opleiding tot onderwijsassistent, pedagogiek of wil jij een snuffelstage doen? Dan kan je contact opnemen met Arjenne Veltrop (a.velterop@kpoa.nl). 

Wil je stage komen lopen op Het Baken, dan moet je in het bezit zijn van een VOG (Verklaring omtrent gedrag) of deze aanvragen voorafgaand aan je stageperiode.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Het Baken Nijkerk
Groenestraat 7
3861 CL Nijkerk
Bekijk op de kaart
[{"id":"820","name":"Bovenbouwlocatie","address":"Watergoorweg 44 TY","zipcode":"3861MA ","city":"Nijkerk","telephone":null,"email_address":null,"website":"https:\/\/goo.gl\/maps\/x143vBDv75G7nGV78","other_information":null,"latitude":"52.2269552","longitude":"5.4749953","tooltip":"<div class=\"mx_locator_map_item\"> <strong>Bovenbouwlocatie<\/strong><br \/> Watergoorweg 44 TY <br \/>3861MA Nijkerk <br \/><a href=\"https:\/\/goo.gl\/maps\/x143vBDv75G7nGV78\" target=\"_blank\">Route<\/a> <\/div>"},{"id":"819","name":"Onderbouwlocatie","address":"Groenestraat 7","zipcode":"3861CL","city":"Nijkerk","telephone":null,"email_address":null,"website":"https:\/\/goo.gl\/maps\/T5WCRx2oZJ8fdZsH8","other_information":null,"latitude":"52.2216353","longitude":"5.4820199","tooltip":"<div class=\"mx_locator_map_item\"> <strong>Onderbouwlocatie<\/strong><br \/> Groenestraat 7 <br \/>3861CL Nijkerk <br \/><a href=\"https:\/\/goo.gl\/maps\/T5WCRx2oZJ8fdZsH8\" target=\"_blank\">Route<\/a> <\/div>"}]