Bovenbouwlocatie Doornsteeg

Bovenbouwlocatie Doornsteeg

Na jaren van geleidelijke krimp is onze school de afgelopen jaren weer flink gegroeid. De fijne sfeer, goed onderwijs, het mooie nieuwe gebouw, onze leerkrachten en ons continurooster maken dat steeds meer ouders kiezen voor Het Baken. Wij staan voor inclusief (katholiek) onderwijs voor ieder kind binnen Nijkerk en zijn er trots op dat steeds meer ouders en leerlingen onderdeel willen zijn van de gemeenschap van onze school. 

Structurele groei
Op het gebied van huisvesting brengt deze groei echter ook een flinke uitdaging. Voor de toekomst zijn we in gesprek met de gemeente over een goede structurele oplossing. We zetten daarbij in op uitbreiding op of rond onze huidige locatie. Wij zijn dé centrumschool en voelen ons geworteld op deze plek in Nijkerk. 

Tijdelijke huisvesting
De afgelopen jaren hebben we de groei opgevangen met tijdelijke oplossingen. We hebben een noodlokaal op het plein en huren een ruimte aan de Venestraat. Met de gemeente zijn we nu tot een betere oplossing gekomen voor de komende jaren. 
Per 1 maart 2021 openen we een dependance in een prachtig nieuw schoolgebouw in de wijk Doornsteeg. Het noodlokaal en de ruimte aan de Venestraat komen dan te vervallen. Op onze hoofdlocatie behouden we kinderopvang en groep 1 t/m 4. Groep 5 t/m 8 verhuizen naar de locatie Doornsteeg. 

Voor een eerste indruk van de nieuwe locatie verwijs ik u graag naar onderstaande vlog van onze leerlingenraad:

 

 

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Het Baken Nijkerk
Groenestraat 7
3861 CL Nijkerk
Bekijk op de kaart